Pärnu valmistub Itaalia nädalaks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia lipp.
Itaalia lipp. Foto: Illustratsioon

Pärnus on 1.-10. novembrini tulemas Itaalia nädal huvilistel on veel võimalus välja tulla ideedega, kuidas rikastada selle nädala sündmusi, et kõigil oleks põnevam ja harivam.

Itaalia nädala koordinaatori Imbi-Ly Tasase jutu järgi pöördus eelmise aasta sügisel kohe pärast Ameerika nädala lõppu Raeküla Vanakooli keskuse poole Tartu ülikooli Pärnu kolledži turismieriala tudeng Karin Küünarpuu ettepanekuga korraldada järgmise teemanädalana Itaalia nädal. „Karin on nimelt mitu suve teinud vabatahtlikku tööd ja oli valmis seda projekti juhtima,“ lisas ta.

Nädal avatakse pidulikult 1. novembri õhtul Raeküla Vanakooli keskuses, kus tutvustatakse nädala sündmusi.

Itaalia nädalal tutvustatakse koolides õpilastele Itaalia kultuuri. Vaadata saab mitut kunstinäitust, osaleda joonistusvõistlusel ja fotokonkursil, Päikeseraadio kaudu saab viktoriinis pead murda ja itaalia muusikat kuulata. Osa võib saada filmi- ja teatriõhtutest, diskost, perepäevast, kontsertidest ja paljust muustki, isegi äriseminarist.

Itaalia nädala sündmustest saab lugeda Raeküla Vanakooli keskuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles