Noorte infopunkt koolitab klienditeenindajaid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnu õppenõustamiskeskuse noorte infopunkt korraldab aprillis ja mais tasuta klienditeeninduskursused, mis on mõeldud kuni 26aastastele huvilistele.


Kursuste eesmärk on jagada teadmisi noortele, kes plaanivad suvel teenindussfääri tööle minna. Klienditeeninduse algkursused toimuvad 20., 27. ja 29. aprillil ning 4. ja 7. mail 15.30-17 Pärnu õppenõustamiskeskuses Metsa 1. Mais tuleb üks koolituspäev veel, aga koht on seni lahtine.



Kursuste maht on 12 tundi. Maksimaalselt võetakse vastu 30 õpilast, koolituse läbinutele väljastatakse tunnistus.



Varem klienditeeninduse algkursused läbinud noortel on võimalus osaleda noorte infopunkti klienditeeninduse jätkukursustel. Koolitusel saab praktilist algõpet noor, kes soovib lihvida oma praktilisi teenindusoskusi toitlustusettevõttes.



Jätkukursused toimuvad 11. ja 13. mail Pärnumaa kutsehariduskeskuses. Nende maht on kuus tundi.



Registreerumine klienditeeninduse algkursustele juba käib, seda saab teha Pärnu noorte infoportaalis http://noored.parnu.ee, e-posti aadressil noorteinfo@parnu.ee või telefonil 443 1515. Jätkukoolitusele kirjapanek algab 27. aprillil samadel aadressidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles