Keskerakond asub Pärnu linnapea kandidaate selgitama

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna logo.
Keskerakonna logo. Foto: keskerakond.ee.

Eile õhtul kogunes Keskerakonna piirkondlik juhatus ning kinnitas Pärnu linnavolikogu esimehe ja Pärnu linnapea Eesti Keskerakonna kandidaatide esitamise korra ning Pärnu linnavolikogu Eesti Keskerakonna kandidaatide nimekirja moodustamise põhimõtted.


“Meil on palju osakondi ja klubisid ning kõik nad saavad 16. aprillini esitada linnapea ja volikogu esimehe võimalikke kandidaate. Samuti tegeleb sellega linnavolikogu keskfraktsioon,” teavitas Keskerakonna Pärnu piirkonna juhatuse aseesimees ja volikogu keskfraktsiooni esimees Jaanus Ots.



Otsa teatel selguvad Keskerakonna kandidaadid linnapea ja volikogu esimehe kohale 21. aprillil toimuval juhatuse koosolekul.



Pärnu linnapea Mart Viisitamm ütles eile Pärnu Postimehele, et on otsustanud sügisel Pärnu linnavolikokku kandideerida, kuid kas temast saab Keskerakonna linnapeakandidaat, otsustavad sisevalimised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles