Paikuse kooli õpetaja võitis e-õppematerjalide konkursi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiigrihüppe sihtasutuse juhataja Enel Mägi (paremal) õnnitleb e-õppematerjalide konkursi võitnud Anne Kalmust.
Tiigrihüppe sihtasutuse juhataja Enel Mägi (paremal) õnnitleb e-õppematerjalide konkursi võitnud Anne Kalmust. Foto: Terje Lepp

Tiigrihüppe sihtasutuse e-õppematerjalide konkursi „Täna samm, homme teine“ võitis Paikuse põhikooli õpetaja Anne Kalmus tööga „Matemaatika veebivihik 2. klassile“.

Anne Kalmus ütles pärast täna Tallinna reaalkoolis konverentsil „Kooli uus õppetava“ toimunud autasustamist, et võit tuli talle üllatusena. Kalmus on elektrooniliste õppematerjalide loomisega tegelnud viimased kaks aastat ja selle eest tunnustust pälvinud.

Kalmuse loodud õppematerjal „Matemaatika veebivihik 2. klassile“ on mõeldud õppeaasta jooksul 35 matemaatikatunni läbiviimiseks arvutiklassis. Žürii hinnangul on tegemist hea ja lapsesõbraliku tööga, mida on lihtne kasutada. Õppematerjalil on ühtne kujundus, mille juures on õppe-eesmärgil hästi ära kasutatud õpilaste kunstitöid.

Esimese kohaga kaasneb preemia 1283 eurot.

Konkursil pälvis teise koha Gustav Adolfi gümnaasiumi õpetaja Katrin Mattheus tööga „Näitemängu rakendamine algklasside õppetöös“ ja kolmanda koha saavutas Loo keskkooli õpetaja Allar Veelmaa tööga „Matemaatika videotunnid 9. klassi lõpetajale“.

Konkurss on loodud, et innustada õpetajaid elektroonilisi õppematerjale looma, avaldama ja jagama. Konkursile laekus 32 tööd. Esikolmiku selgitas žürii koosseisus Hans Põldoja Tallinna ülikoolist, Piret Luik Tartu ülikoolist ja Meeri Sild Tallinna Lilleküla gümnaasiumist.

Tiigrihüppe sihtasutus ootab taas töid konkursile, õppematerjalide esitamise tähtaeg on järgmise aasta 25. veebruar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles