Pärnu aasta terviseedendaja tiitel antakse massöörile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Randoja.
Heli Randoja. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus otsustas tänavuse aasta terviseedendaja tiitli anda Heli Randojale.

Randoja on töötanud üle 26 aasta massöörina ja jõudnud Jaapanist pärit massaaži, venitus- ja lõõgastusharjutuste süsteemi shindo juurde.

Randoja on avanud massaažikabineti Pärnus ja Tallinnas. 2003. aastal alustas ta Pärnus shindo tutvustamisega. 2010. aastal avas ta Pärnus Keha ja Hinge keskuse, kus peale eri liiki massaaži pakutakse shindo venituse, jooga- ja teraapiatunde, samuti shindo koolitusi.

Pärnu linn annab Zonta klubi algatatud Pärnu aasta terviseedendaja tunnustust välja kolmandat aastat.

Tunnustuse eesmärk on väärtustada ja avaldada tunnustust ühele Pärnu linna elanikule, kes on oma tööalase või ühiskondliku tegevusega silma paistnud Pärnu tervise edendamise valdkonna arendamisel.

Tunnustus antakse füüsilisele isikule, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju tervise edendamise valdkonnas on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ning mõjutanud oluliselt nimetatud valdkonna arengut Pärnus.

Tunnustus antakse üle neljapäeval Pärnus toimuval tervisekonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles