Pärnusse jõuab uus Eesti film “Deemonid”

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tambet Tuisk ja Evelin Võigemast.
Tambet Tuisk ja Evelin Võigemast. Foto: Kopli Kinokompanii

Reedel Tallinna kinodesse jõudvat uut Eesti filmi “Deemonid” näeb reedel Pärnu Endla suures saaliski, kuna samal õhtul toimuma pidanud “Hamlet Andersoni” etendus jääb tehnilistel põhjustel ära.

“Deemonite” stsenaariumi on kirjutanud režissöör Ain Mäeots kahasse Toomas “Tommyboy” Tilgaga ja kandvas rollis on Pärnust pärit näitleja Tambet Tuisk.

Teistes osades astuvad üles Ain Lutsepp, Ene Järvis, Evelin Võigemast, Mait Malmsten ja Eva Püssa.

Kopli Kinokompanii ja Exitfilmi koostöös valminud linateos on tegijate selgituste kohaselt tragikoomiline lugu valedest ja hingelisest põrgust, mille kolm „täiesti normaalset“ inimest endale ja oma lähedastele läbi hasartmängu üles ehitavad. Seda parimate kavatsustega.

Kuna hiljutised Endla teatrikino õhtud, kus linastusid uued Eesti filmid „Eestlanna Pariisis“ ja „Seenelkäik“ läksid igati korda, saalid olid täis ja publiku huvi nende filmide vastu jätkub, saab 13. novembril lisaseanssidel mõlemat filmi taas näha.

Järgmised kinoõhtud on Endlas detsembri keskel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles