Maakoolide kilvarid võtsid mõõtu

, Tootsi lasteaia-põhikooli noorsootöötaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa koolide mälumäng "Varia".
Pärnumaa koolide mälumäng "Varia". Foto: Erakogu

Eile toimunud Pärnumaa koolide mälumängus „Varia“ olid kõige kõvemad Kilingi-Nõmme gümnaasiumi ja Tõstamaa keskkooli õpilased.

Esimesena võistlema asunud põhikooliõpilaste, 5.-9. klasside võistkondade seas oli parim Kilingi-Nõmme gümnaasiumi viieliikmeline võistkond Ly Aasavi juhendamisel. Teise koha sai Paikuse põhikool (juhendaja Mait Lind) ja kolmanda Häädemeeste keskkool (juhendaja Viktor Koop). Mõõtu võtsid 18 kooli võistkonnad.

Gümnaasiumiosas pälvis kindla esikoha Tõstamaa keskkooli neidudekolmik, juhendajaks Karoliine Kask. Teiseks tulid Kilingi-Nõmme gümnaasiumi noored ja neidki juhendas Ly Aasav, kolmandaks Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi võistkond Tiiu Muhu juhendamisel. Gümnaasiumide arvestuses võistles viis kooli.

Mängu juhtis Tiit Lehtme ja punkte aitas kokku lüüa Ivika Kelder. Mälumängu korraldab Pärnumaa huvijuhtide nõukoda ja eilse mängu valmistas ette Tootsi lasteaed-põhikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles