Kuursaalis selgusid Pärnumaa parimad staarijäljendajad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuursaalis oli esinemas ja neile kaaselamas ligikaudu paarisada inimest.
Kuursaalis oli esinemas ja neile kaaselamas ligikaudu paarisada inimest. Foto: Ants Liigus

Laupäeval toimus Pärnu kuursaalis Pärnu linna ja maakonna õpilaste staarijäljendajate konkurss „Pärnumaa playback 2009“, kus astus võistlustulle ühtekokku 25 truppi.


“Playbackil” jäljendavad osalejad tuntud artiste, ansambleid ja telenägusid, võttes aluseks muusikavideod või live-esinemised.

Tänavu saavutasid 1.-3. klasside arvestuses esikoha Kuninga tänava põhikooli õpilased, kes jäljendasid Nele-Liis Vaiksoo, Koit Toome ja Jassi Zahharovi esituses tuntuks laulud muusikalihitti „Vampiiride tants“, teiseks tuli ühisgümnaasiumi võiskond Niki lauluga „Äike, päike“ ja kolmandaks Rääma põhikool Katy Perry lauluga „Hot'n cold“.

4.-6. klasside arvestuses oli parim ühisgümnaasium, mille õpilased jäljendasid tavapäratult tuntud telesaadet „Laululahing“ ehk siis lavale astusid Ines ja Nordea panga segakoor, kes esitasid laulu „Viisteist magamata ööd“.

Teisena väljus võistlustulest Tori põhikooli võistkond ja kolmanda koha said Koonga põhikooli õpilased.

7.-9. klasside arvestuses tunnistati parimaks ühisgümnaasiumi esimene kooseis, kes jäljendasid Pussycat Dolls'i laulu „When I Grow Up“. Teine oli Vanalinna põhikool Rolf Juniori eurolauluga „Freedom“ ja kolmas ühisgümnaasiumi teine koosseis kuulsate esinejate miksiga.

Gümnaasiumiastmes oli seekord vaid kaks esinejat: esimeseks tuli Hansagümnaasium Briney Spearsi jäljendamisega ja teine oli Pärnu kutsehariduskeskuse võistkond, kelle esituses võis näha Deen'i „In the disco“.

Peale selle jagati hulganisti eriauhindasid.

Staarijäljendajate konkurss “Pärnumaa playback” toimus tänavu 10. korda. Kolmandat aastat korraldas ettevõtmist Rääma põhikool. “Et üritus Pärnus välja ei sureks, tuli õlg alla panna, ja nii oleme seda tegema jäänud,” rääkis kooli direktor Elmo Joa.

Joa ütlust mööda tegid huvijuht Kaie Pupi juhtimisel kogu korraldustöö Rääma põhikooli õpilased ja vilistlased. Direktori osaks jäi sponsoreid leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles