Kuus Pärnumaa kooli edendavad tervist

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koolispordi liidu juhatus loosis tervisesporti edendavate koolide hulgast välja auhinnasaajad. Foto on illustreeriv.
Eesti koolispordi liidu juhatus loosis tervisesporti edendavate koolide hulgast välja auhinnasaajad. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Eesti koolispordi liidu juhatus loosis tervisesporti edendavate koolide hulgast välja auhinnasaajad, loosiõnnelike hulgas on kodumaakonnast Kilingi-Nõmme gümnaasium ja Jõõpre põhikool.

Kodumaa koolides tavaks saanud tervisepäev “Reipalt koolipinki” toimus üheksandat korda ja kokkuvõtte oma tervisepäevast saatis 92 kooli, neist kuus Pärnumaalt. Need olid Raeküla, Rääma, Jõõpre ja Uulu põhikool, Pärnu ühisgümnaasium ja Kilingi-Nõmme gümnaasium.

Jõõpre põhikooli kehalise kasvatuse õpetaja Marika Vahter rääkis, et neil on tavaks igasügisene tervisepäev Valgerannas. Seekord oli kavas orienteerumine ala tuntud harrastaja Ilme Palu eestvedamisel, õpilased panid füüsilised võimed proovile seiklusrajal, võistlesid jalgpalli täpsuslöökides. Õpetajad koostasid seenenäituse. Sel nädalal on koolis sportlik perepäev.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi õppealajuhataja Mari Karon ütles, et “Reipalt koolipinki” üritus oli neil sel aastal seotud teist korda toimunud kolme koolimaja jooksuga, millest võttis osa 273 jooksjat-kõndijat.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi auhind on Pärnu Tervise Paradiisi veekeskuse külastus 20 õpilasele ja kahele õpetajale. Jõõpre kool sai loosiga Eesti koolispordi liidu seljakoti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles