Tanja tutvustab plaati laheda show’ga

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatjana Mihhailova tutvustab Eesti klubides oma peagi ilmuvat plaati “Gemini” ja samal ajal näeb lauljatari ka Vanemuise teatri muusikali “Cabaret” peaosas.
Tatjana Mihhailova tutvustab Eesti klubides oma peagi ilmuvat plaati “Gemini” ja samal ajal näeb lauljatari ka Vanemuise teatri muusikali “Cabaret” peaosas. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Täna õhtul esitleb Pärnu ööklubis Sugar oma peagi ilmuvat albumit “Gemini” Tatjana Mihhailova ehk Tanja, kes enda muusikat kaunistab spetsiaalsete tantsuseadetega.

Mihhailova kinnitusel on tal plaadi üle väga suur rõõm ja 12 looga tantsumuusikat koondav album tuli isegi parem, kui ta oskas loota.

“See on esimene plaat, kus igas loos olen oma loominguga sees,” rääkis Mihhailova koos produtsent Timo Vendtiga loodud muusikast. “Kas sõnad või viis – täiesti minu muusika. See plaat on oma loomult tantsuklubi värk, olen juba selline meelelahutaja. Tahan, et inimesed saaks tulla klubisse kuulama seda muusikat ja tunda ennast hästi. Plaadil on ka paar ballaadi ja mõni duett, üks koos Mikuga (Mikk Saar, A. T.).”

Show peab olema

Mihhailova kinnitusel on enamik plaadil leiduvatest lugudest uued, sekka üks, mis on kirjutatud neli aastat tagasi.

“Plaadil kõlavad lood ja teemad on erinevad,” nentis lauljatar. “Nimilugu “Gemini” näiteks räägib Kaksikute olemusest. Olen ju isegi tähtkujult Kaksik, nii et põhimõtteliselt jutustab lugu minu iseloomust ja sellest, mida tasub Kaksikutelt oodata. Lugu “Bla bla” jällegi räägib valetamisest ja tühjadest sõnadest. Muidugi on plaadil laule armastusest, petmisest ja lootusest. Kõik teemad on elust võetud.”

Naise kinnitusel meeldib talle pakkuda publikule head ja silma rõõmustavat meelelahutust, nii näeb plaadiesitluskontsertidel just selleks puhuks välja mõeldud show’d.

“Ma ei ole kindlasti selline laulja, kes lihtsalt seisab laval, kõrval go-go-tantsijad,” kinnitas Mihhailova. “Meil on spetsiaalselt tehtud koreograafia, uued kostüümid, valgus-show ja mõni lahe üllatus veel.”

Kas Mihhailova mõnele singlile muusikavideo toodab, on veel lahtine. Küll avaldas ta, et mõtteid selles suhtes on ja läbirääkimised video tootmise üle käivad.

Saksofonist Vendtiga on Mihhailova teinud koostööd pea kümme aastat ja naise kinnitusel on mõlemad tänu sellele arenenud. “Timo oli mu viimaste plaatide produtsent ja muidugi on ta selle plaadi saundi autor,” kinnitas lauljatar. “Oleme Timoga koos palju arenenud: mina laulude autori ja lauljana ja tema produtsendina ning nüüd jõudsime kvaliteetse tantsumuusika loomiseni. Meie koostöö on sujuv, kiire ja professionaalne. Timoga on alati huvitav koos olla, kas siis stuudios või laval, või niisama juttu rääkida. Me klikime omavahel ja saame teineteisest hästi aru.”

Armastab tööd

Samal ajal plaadiesitlustega näeb Mihhailovat Vanemuise teatris muusikali “Cabaret“ peaosatäitja Sally Bowlesina. “Praegu on tõesti kiired ajad, kuid olen selle üle väga õnnelik,” tunnistas laulja. “Mulle meeldib, kui on palju tegemist ja ma olen töösse uppunud. Kuna muusikal on ainult paar korda kuus, kuulub ülejäänud aeg plaadiga tegelemisele. Kõik on kontrolli all ja ükski kontsert, proov, pildistamine ei kannata.”

Pärnu publikut peab Mihhailova erakordselt soojaks ja nii esineb ta tänagi Sugaris rõõmuga. “Parim publik on see, kes tuleb kohale, et pidutseda, nautida head show’d ja tunda ennast hästi,” selgitas laulja. “Publik, kes tahab vabalt tantsida, kaasa laulda ja võtta peolt kaasa head emotsioonid. Ootame kõiki, kes tahavad nautida head meelelahutust ja mõnusat õhtut!”

Tatjana Mihhailova on sündinud 1983. aastal Venemaal Kaliningradis ja tema pere kolis Eestisse elama, kui tüdruk oli väike. Eesti keele sai Mihhailova selgeks alles Viljandi kultuuriakadeemias õppides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles