Sillal katki läinud buss tekitas ummiku

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Kesklinna sillal liiklust reguleerimas. Foto on illustreeriv.
Politsei Kesklinna sillal liiklust reguleerimas. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna hommikul läks Pärnu Kesklinna sillal katki liinibuss, mistõttu tekkisid silla otstes ummikud ja bussid hilinesid.

Bussifirma Atko dispetšeri Laidi Jõesaare sõnutsi ütlesid kella 7.30 paiku Kesklinna sillal üles nende firma bussi pidurid ja buss jäi umbes 40 minutiks sillale ohutuledega seisma. „Bussil jäid pidurid peale. Saatsime välja puksiiri, kuid enne saabumist sai buss omal jõul liikuma,“ ütles ta.

Et Kesklinna sillal on mõlemas suunas ainult üks sõidurada, sõitsid kohale politseinikud, kes bussi sillalt eemaldamise ajal liiklust reguleerisid ja mõlemas sõidusuunas jupikaupa autosid läbi lasksid.

GoBus Pärnu linnaliinide spetsialisti Marge Vilsaare sõnade kohaselt jäid paljud linnabussid ummiku tõttu graafikust maha ja hilinesid. „Üle Kesklinna silla sõitvad bussid olid graafikust maas erinevalt. Üks bussijuht ütles, et tema hilines ligi 20 minutit,“ ütles ta.

Vilsaar ütles, et ükski sõitja hilinemiste üle bussifirmale kurtnud ei ole. Ta lisas, et pärast ummiku likvideerimist jõudsid bussid jälle graafikusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles