Liblika lasteaia tüdruk võitis kunstikonkursi

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liimipulk Mr. Pritt väisas Pärnu Liblika lasteaeda ja andis kunstikonkursi noorima vanusegrupi võitjale Kaisa Sofia Kokale (keskel) üle rulluisud.
Liimipulk Mr. Pritt väisas Pärnu Liblika lasteaeda ja andis kunstikonkursi noorima vanusegrupi võitjale Kaisa Sofia Kokale (keskel) üle rulluisud. Foto: Erakogu

Osaühingu Henkel Balti lastele mõeldud kleepimistehnika kunstikonkursil tunnistati kolme- kuni viieaastaste mudilaste arvestuses parimaks Pärnu Liblika tänava lasteaia tüdruku Kaisa Sofia Koka töö, mis kujutas spordikuulsus Indrek Pertelsoni.

Konkurssi “Mr. Pritt” korraldab Henkel Balti igal aastal ise teemal, ettevõtmise eesmärk on innustada lapsi liimi ja eri materjalide abil looma oma maailma.

Kui eelmisel aastal oodati võistlusele pilte multifilmitegelastest, siis sel aastal oli teema „Minu lemmiksportlane“.

Kaisa Sofiale Kokale oli judoka Pertelsoni kujutamisel abiks ja juhendajaks Liblika lasteaia õpetaja Merle Omler.

Kokku laekus tänavusele konkursile 500 tööd. Neist parimad selgitas välja žürii, kuhu kuulusid Vanemuise teatri peakunstnik Maarja Meeru ja lasteraamatute illustraator Pille Tammela.

Töid hinnati kolmes vanusegrupis. Kolme- kuni viieaastaste seast tunnistati parimaks Kaisa Sofia töö, kuue- kuni seitsmeaastaste laste vanusegrupis võitis Jaana Kaldma Viljandi Midrimaa lasteaiast ja kaheksa- kuni kümneaastaste seas sai esikoha Laura Piibur Tallinna Pelgulinna gümnaasiumist.

Võitjaid premeeriti Fila rulluiskudega koos varustusega.

Omleri teatel said Liblika lasteaia lapsed sel esmaspäeval rõõmustada koos Mr. Prittiga, kes oli Kaisa Sofiale auhinda isiklikult üle andma tulnud. Lapsed esinesid külalisele meeleoluka kontserdiga ja lubasid järgmisel aastal kõik agaralt konkursist osa võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles