Kaili Viidase kunstitöö müüdi heategevusoksjonil

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu Saksa tehnoloogiakool (STK) osales Tallinnas heategevusüritusel oma kooli graafilise disaini tudengi, Endla teatri näitleja Kaili Viidase tööga “Graafika” (pildil).

25. novembril toimunud ürituse “Jõulubasaar”, mille korraldaja on Tallinna rahvusvaheline naisteklubi ehk IWCT (International Women’s Club of Tallinn), leidis aset seitsmendat korda, selle eesmärk on toetada Eesti lapsi.

Et tegemist on rahvusvahelist mõõtu ettevõtmisega, kus suursaatkonnad müüvad oma riigile iseloomulikke tooteid, kutsus tehnoloogiakooli üritusele Saksamaad esindama Tallinna Saksa saatkond. Sel aastal lõid “Jõulubasaaril” kaasa 23 riigi saatkonnad.

Kunstiteoseid kogunes ürituse raames oksjonile poolsada, müüdud taieste hinnad jäid 20 ja 560 euro vahele. Kalleimalt, 560 euroga, müüdi Jaan Elkeni maal.

Viidase graafiline töö “Graafika”, mis sündinud õppetöö käigus, läks kaubaks 80 euroga, kõrgeima pakkumise tegi keegi Paola M.

Palju külastajaid meelitas “Jõulubasaari” loterii, kuhu ettevõtted ja eraisikud väärtuslikke võite välja panid.

Tallinna rahvusvaheline naisteklubi on asutatud 1993. aastal ja klubis on umbes 50 liiget. Klubi tegevuse eesmärk on korraldada üritusi ja koguda raha heategevuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles