Pered tuuritasid lustiga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Raeküla Vanakooli keskuse korraldatud pereansamblite neljas võistulaulmine „Peretuur 2012“ sai sooja vastuvõtu osaliseks ja pakkus kuulajaile mõnusaid muusikaelamusi.

Kokku võttis võistulaulmisest osa neli ansamblit, viimane neist andis  „Peretuur 2012“ koordinaatori Piret Paadi ütlust mööda oma osalemissoovist teada alles 1. detsembri hommikul.

Žürii pärjas kõiki seekordsel „Peretuuril“ osalenuid: Lasteküla perele anti kõige suurema pere esindaja tiitel, kõige jõululikumaks osutus oma repertuaariga ansambel Oravad, ansambel Sillat teenis tunnustuse kõige originaalsema esituse eest ja ansambel Lehola kõlas kõige vokaalsemalt ning mehisemalt, saavutades sellega konkursi grand prix’. Auhinnalaud oli rikkalik ja oma panuse andis kogu Raeküla koostöökolmik: Vanakooli keskus, Raeküla lasteaed ja kool.

Üllatusesinajana astus lavale ansambel Blue Eyed Betty, kelle hoogne esitus oli emotsionaalne ja kaasakiskuv – nii lapsed kui täiskasvanud elasid end mõnusa rokiliku muusika saatel välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles