Raekülas anti välja hea kodaniku tiitel

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla hea kodaniku tiitli pälvis tänavu Eha Paas.
Raeküla hea kodaniku tiitli pälvis tänavu Eha Paas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Raeküla Vanakooli keskus, kool ja lasteaed tunnustasid hea kodaniku nädalal kolme Raeküla linnaosa seltsielu edendajaid ja andsid välja tänavuse hea kodaniku tiitli..

Raeküla hea kodaniku tiitel omistati tänavu Eha Paasile, kes on Raeküla lasteaia hoolekogu eestvedaja ja tema tegevus on enim mõjutanud linnaosa arengut, sest just tema algatusel on viidud ellu paljud ideed, mis lasteaialaste ja  seeläbi ka teiste raekülalaste käekäiku positiivselt mõjutanud.

Nagu eelmiselgi aastal sai hea kodaniku tiitli omanik kingiks aukirja ja oma linnaosa kunstniku teose - sel aastal Maris Vlassovi maali.

Koostöökolmik tunnustas veel Liivi Kaasikut, kes on aastaid Raeküla seltsielu eestvedanud, toetades sellega linnaosa arengut.

Kaljo Kaasik pälvis tunnustuse tegevuse eest, mis 2012. aastal oluliselt mõjutanud linnaosa noorte vaba aja veetmise kvaliteeti ning käeliste oskuste arendamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles