„Krimi“ filmis Pärnu purjutajaid

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Reede öösel vastu laupäeva viibis Pärnus Kanal 2 politseisaate „Krimi“ võttegrupp, kelle kaamera ette jäi mitu pärnakate alkoholilembusest tingitud politsei väljakutset.

Täna pärast südaööd sai politsei väljakutse Vee tänavale ööklubi Sugar juurde, kus purjus juht oli mõlkinud oma autoga tänava ääres seisnud taksot. Politsei saabudes oli roolijoodik lahkunud, kuid vaid viiv hiljem tabasid korrakaitsjad teise roolijoodiku.

Samal ajal kui politseinikud Sugari ees kannatada saanud takso juhilt ütlusi võtsid, jooksis korrakaitsjate juurde noormees, kes palus kiiresti politseinike abi. Ta oli pidanud kinni autoroolis olnud purjus noormehe.

Nimelt oli ühe rohelist vahtralehte kandnud Volkswagen Golfi nooremapoolne juht suutnud riivata Sugari vastas parklas kõrvalseisvat Audi A6. Kui Audi omanik läks asja klaarima, tundis ta oma kinnitusel alkoholilõhna ja otsustas joobekahtlusega noore roolikangelase kinni pidada. Politsei võttis oletatava purjutaja endaga kaasa.

Veidi hiljem sai politsei väljakutse spaa- ja konverentsihotelli Strand, kus üks purjus mees oli otsustanud asuda turvameestega kähmlusse.

„Krimi“ näitab oma teisipäeval eetrisse minevas saates, kuidas tülinorija Strandi juurest ära viiakse. Sealjuures ei olnud mehel üldse mingit isu politseiautosse istuda.

Täna kella 2 paiku öösel toimus Pärnus Rannametsa teel nii kõva pidu, et ühe purjutaja leidsid korrakaitsjad suisa eramaja ukse tagant lumehangest. Politseile kaebas üks anonüümsust palunud naaber, kelle kinnitusel peavad majas elavad üürnikud pidu 4–5 päeva nädalas ja pikapeale muutuvat see häirivaks. Peale selle olevat neil võlgade tõttu elekter välja lülitatud, kuid see ei takistavat seltskonda pidutsemast.

„Krimi“ näitab ka, et vahel kutsutakse politsei appi justkui üsna ilma põhjuseta. Nii häiris eile hilisõhtul Papiniidu tänaval naabreid igati ontlik vanapaar, kes vaatas väidetavalt liialt valju häälega televiisorit.

„Krimi“ saadet saab vaadata teisipäeva õhtul Kanal 2s.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles