Kindel võit Tartu üle viis pärnakad karikafinaali

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond.
Pärnu võrkpalliklubi meeskond. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu võrkpalliklubi meeskond sai Jõhvis Eesti karikavõistluste poolfinaalis 3 : 0 jagu Tartu Bigbankist, pääsedes homsesse finaali tiitlikaitsja Tallinna Selveri vastu.

Avageimis olid pärnakad vastastest peajagu üle, saades võidu 25 : 15. Pärnu meeskonna rünnakuefektiivsus oli 62 protsenti vastaste 42 vastu. Tartu meeksond oli hädas serviga, tehes palli mängu panemisel seitse viga. Pärnu meeskond tegi avageimis kaks serviviga.

Teises gemis rebis Pärnu meeskond kuue punktiga ette, juhtides 12 : 6. Pärnakad suutsid edu hoida ja seda suurendadagi, saades geimivõidu 25 : 17.

Kolmandas geimis sai Tartu meeskond 8 : 4 algedu, ent pärnakad mängisid vahe tasa ja asusid 10 : 9 juhtima. Edasi läks Pärnu meeskond juba oma teed, võttes 25 : 19 võidu.

Pärnu meeskonna homseks vastaseks karikafinaalis on Tallinna Selver, kes alistas teises poolfinaalis 3 : 0 (19, 17, 17) Võru võrkpalliklubi meeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles