Pärnu poisi pildist sünnib pühadekaart

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna põhikooli õpilase Taavi Piigerti joonistusest kujundatakse Energia avastuskeskuse pühadekaart.
Vanalinna põhikooli õpilase Taavi Piigerti joonistusest kujundatakse Energia avastuskeskuse pühadekaart. Foto: Repro

Energia avastuskeskuse korraldatud jõulukaardikonkursil osutusid Pärnu Vanalinna põhikooli 3.a klassi õpilase Taavi Piigerti kaks pilti ja 4.b õpilase Rasmus Koppeli pilt vaatajate lemmikuiks.

Taavi pilt kujundatakse Energia avastuskeskuse 2012/2013 pühadekaardiks ja tema klass saab Energia avastuskeskusesse tasuta ekskursiooni ning teadusteatri või planetaariumi külastuse.

Taavi õpetaja on Kadi Rinaldo, Rasmust juhendas Sirje Semenov.

4.b klassi õpilase Karolin Tsuimani kaart valiti viie Energia avastuskeskuse lemmikkaardi hulka ja tema saab auhinnaks Aare Baumeri kirjutatud põneva „Teistmoodi füüsikaraamatu“. Tema õpetaja on samuti Sirje Semenov.

Energia avastuskeskus tõstis esile Pärnumaalt laste töid postitanud kõige aktiivsemad õpetajad ja juhendajad, kes on Signe Ööpik Tahkuranna lasteaiast, Lemme Sulaoja Pärnu Kuninga tänava põhikoolist, Sirje Semenov Vanalinna põhikoolist ja Monika Vaher Paikuse huvikoolist. Energia avastuskeskus kingib neile perekülastuse pääsme, meene ja Eesti Energia helkuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles