Loomakaitsjad teevad Pärnus koolituse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer. Foto on illustreeriv.
Koer. Foto on illustreeriv. Foto: MIHKEL MARIPUU/PM/EMF

Eesti loomakaitse selts (ELS) korraldab laupäeval, 15. detsembril Pärnu hotellis hädajuhtumite koolituse.

Tasuta koolitusele oodatakse kõiki, kes tahavad aidata hädasolevaid loomi ja olla paremini ette valmistatud eri juhtumite kontrollimiseks.

Koolitusel saab teadmisi loomade kaitset, heaolu ja pidamistingimusi reguleerivatest seadustest ning oskusi seaduste alusel kontrollida loomade pidamistingimusi.

Koolituse käigus tutvustatakse, kuidas loomakaitse selts tegeleb loomade otsese abistamise, seltsile saabuvate hädajuhtumite lahendamise ja kontrollimisega. Samuti antakse põhjalik ülevaade loomakaitseseadusest, lemmikloomade pidamise nõuete määrusest ja selle alusel koostatud koerte ja kasside pidamise eeskirjast.

Tutvustatakse teisi loomade abistamisega tegelevaid MTÜsid ja loomade kaitsega tegelevaid ja pidamistingimusi kontrollivaid ametkondi, nende õigusi ja kohustusi hädajuhtumite lahendamisel.

Koolituse lõpus toimub kontrolltest, mille ajal saab kasutada koolituse materjale.

Koolituse läbiviijad on ELSi hädajuhtumite lahendamise ja kontrollimise spetsialistid Tania Selart ja  Maaja Mäll ning ELSi üldjuht Evelyn Valtin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles