Pärnu kinnitas uueks aastaks avatavate klasside arvu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aabits.
Aabits. Foto: Repro

Pärnu linnavalitsuse otsusega avatakse järgmisel õppeaastal Pärnu munitsipaalüldhariduskoolides 20 esimest klassi ja 16 kümnendat klassi.

Otsuse järgi avatakse tuleval aastal üks täiendav esimene klass Raeküla koolis, muus osas muudatusi avatavate esimeste ja kümnendate klasside arvus võrreldes tänavusega ei ole, teatas Pärnu linnavalitsus.

Raeküla koolis avatakse uuel õppeaastal kolm esimest klassi, Kuninga tänava põhikoolis kaks esimest klassi, Rääma põhikoolis kaks esimest klassi, Vanalinna põhikoolis kaks esimest klassi, Koidula gümnaasiumis kolm esimest klassi ja kolm kümnendat klassi, Vene gümnaasiumis kaks esimest klassi ja üks kümnes klass, ühisgümnaasiumis kolm esimest klassi ja kolm kümnendat klassi, Ülejõe gümnaasiumis kolm esimest klassi ja kaks kümnendat klassi, Hansagümnaasiumis neli kümnendat klassi ja täiskasvanute gümnaasiumis kolm kümnendat klassi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles