„Jäärmargi“ parim firma oli Igihaljas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilasfirma Igihaljas pälvis Pärnu Kaubamajakas toimunud õpilasfirmade laadal "Jäärmark 2012" parima õpilasfirma tiitli.

Kutsehariduskeskuse õpilased Kaur Noormägi, Jarmo Kask, Siim Sarapu, Kaimo Kauson ehituspuusepa erialalt, Jorma Kask palkmaja ehituse ja Tene Traumann väikeettevõtluse erialalt moodustasid õpilasfirma Igihaljas selle aasta septembrikuus, tutvustas Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Rabbi tunnustuse teeninud ettevõtmist.

Igihaljas tegeleb puidust toodete valmistamisega, praegu toodetakse puidust ehtehoidjaid ja kilekotihoidjaid. Õpilasfirmade laadal „Jäärmark 2012“ saadi uusi tellimusi ja kontakte. Rabbi ütlust mööda on õpilastest firmaomanikel lähiajal plaanis toodete sortimenti laiendada ja hakata tootma veinipudelihoidjaid, lõikelaudu, silte ja viitasid. Õpilasfirma töödel ja tegemistel hoiab silma peal kutseõpetaja Karli Edo.

Õpilasfirma Igihaljas toodetega saab tutvuda Facebooki kodulehel Igihaljas ÕF, firmale saab esitada ka tellimusi.

Rabbi teatel kauplesid laadal „Jäärmark 2102“ oma käsitööga kutsehariduskeskuse ärikorralduse teise kursuse õpilasedki, kes pälvisid Pärnu linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonna diplomi parima väljapaneku eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles