Heategevusfond teeb lastekodulastele jõulukingitused

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigi 39 Pärnumaa lapse kingitused on ostetud, pakitud ja teele pandud.
Kõigi 39 Pärnumaa lapse kingitused on ostetud, pakitud ja teele pandud. Foto: Erakogu

Mittetulundusühingu SEB Heategevusfond poolt eestveetav ja paljude eraisikute ning firmade abil elluviidav jõulusoovide puu projekt koondab kokku kõigi maakondade lastekodulaste unistused, et iga laps saaks jõuluks just endale vajaliku või soovitud kingituse. Pärnumaal saab jõulusoovide puust osa Pärnu lasteküla, kus ootavad jõulukinke 39 last ja noort.

SEB Heategevusfondi veebilehel on üleval jõulusoovide puu, kuhu on ehteks riputatud vanemliku hoolitsuseta laste soovid ja igal inimesel oli võimalus laste soovide täitmisele annetusega kaasa aidata. Selver on koos heade partnerite abiga püüdnud leida just iga lapse soovile vastava kingituse ja terve eelmise nädala pakiti sealses kontoris enam kui 1000 jõulupakki, mis SEB Heategevusfondi abil jõuavad täpselt jõulupidude ajaks igasse lastekodusse.

Pärnu lastel paistab olevat huvi just tehnikavidinate vastu: palju on soovitud mp3-mängijaid, mobiiltelefone, fotoaparaate, kõlareid, välist kõvaketast ja raadiomakki. Samas pakuvad huvi sporditarbed ja kosmeetikagi. Pisemad lapsed ootavad loomulikult lahedaid lelusid. Kõige põnevamateks kingisoovideks on ämblikmehe mask, puldiga lennuk ja suur kraanaauto.  

Kõigi 39 Pärnumaa lapse kingitused on ostetud, pakitud ja teele pandud. „Heategevusega ei saa anda neile lastele küll kodusoojust ja perekonda, aga seda enam on tähtis läheneda igale lapsele isiklikult ja täita just tema väike unistus,“ märkisid projekti korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles