Arco Vara müüb Pärnu turgu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vana turg.
Pärnu Vana turg. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Arco Vara Investeeringud müüb ajalehe Äripäev andmetel Pärnu Vana turgu, kuid ettevõte ise enne tehingu toimumist seda ei kommenteeri. Majandusaruande järgi on kinnisvarainvesteeringu väärtuseks 1,85 miljonit eurot.

Pärnu Vana turu müügiga tegeleb Arco Vara maakler Margus Põld, kes ei soovinud eile täpsemalt kommenteerida, miks turg on müügis, vahendas Äripäev.

"Kõik Arco Vara arendusdivisjonile kuuluvad asjad on müügiks. Kui ettevõte müügist kasumit teenib, siis ta teeb tehingu. Pooleli olevaid läbirääkimisi üldiselt või spetsiifiliselt Pärnu turuga seonduvat ettevõte enne võimaliku tehingu toimumist ei kommenteeri," ütles Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild ajalehele.

Pärnu Vana turu ajutine tegevdirektor Sirly Kiri ei teadnud müügitehingust midagi. Turu võimaliku müügi kohta polnud infot Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonna juhatajal Kaido Koppelilgi.

Port Arturi üks omanikest Kaido Kruusoja ütles, et ta on kuulnud, et mingi aeg võib turg tulla müüki, aga täpsemaid detaile ei tea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles