Noortekogu jagas pärnakatele helkureid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur.
Helkur. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Helkurvestides Pärnu linna noortekogu liikmed jagasid jõulupühade eel Pärnu kesklinna kaubanduskeskuste juures helkurita inimestele helkureid. Need, kellel helkur küljes, said jagajatelt maiustusi.

“Helkureid sai jagatud üle 200,” ütles projekti eestvedaja, noortekogu majandus- ja sotsiaalkomisjoni esimees Mart Kimmel.

„Pärnu linna noortekogu liikmed panid inimestele ise helkurid külge, et inimesed jõuaksid nähtavalt jõuluks koju. Jagajad selgitasid inimestele helkuri pealepaneku nippe ja selle olulisust,” rääkis Kimmel. “Tagasiside oli positiivne. Tänati heade soovide ja hoolimise eest.”

Noortekogu jagas Pärnus helkureid juba kolmandat korda. Seda aitas korraldada maanteeameti Lääne regioon, kes tegi jagamise eel helkurikoolituse ja andis 300 helkurit. Tallinna ülikooli Haapsalu kolledž varustas jagajad helkurvestidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles