Tundmatu varastab Pärnus õue jäetud aluspesu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste pesu.
Naiste pesu. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Pärnus Raeküla linnaosas on vähemalt paarist aiast näpatud öösel õue nöörile kuivama riputatud naistepesu.


Pärnu Postimehele juhtunust rääkinud naise sõnutsi algasid pesuvargused eelmise aasta sügisel, sel nädalal tegutses pervert jälle.



“Kuni eelmise esmaspäevani arvasime, et keegi tegi esimesel korral lihtsalt lolli nalja, kui kaks paari püksikuid aiast kaduma läks, aga kui esmaspäeval uuesti aluspesu nöörilt kadus, sai naabrinaiselt küsitud, ega temal sellist asja juhtunud ole. Selgus, et temal juhtus sama “nali” jaanuaris,” rääkis Raekülas elav naine.



Pesuvarguse ohvri sõnutsi ei saa pesu kadumine olla juhuslik, sest nii temal kui naabrinaisel kuivas pesu hoovi peal maja taga. “Pesu on kiiruga kaasa haaratud, sest pesulõksud vedelesid nööri all maas,” märkis naine.



Teist korda pesuvarguse ohvriks langenu sõnutsi ei imesta ta, kui samasuguseid juhtumeid on naabruskonnas ette tulnud veelgi. “Peale naabrinaise ei ole sellest kellegagi juttu olnud. Tahan inimesi perverdi eest hoiatada,” ütles ta. “Meie kodu lähedal on laste mänguväljakud. Ei tea ju, mis selline inimene veel teha võib. ”



Politseile naine pesuvarguse kohta avaldust teinud ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles