Võrkpallimeeskonna täiendusega läheb kiireks

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Urmas Luik

Äsja otsa saanud aastal Eesti karika võitnud ja Schenkeri liiga põhiturniiri juhtima jäänud Pärnu võrkpalliklubi meeskond mängis Eesti-Läti ühisliiga pausi sisustamiseks Võrus kaks kontrollmängu. Eesti noortekoondis alistati 3:1, Võru 3:0.

“Kahju, et TTÜ ja Daugavpils loobusid ja Võru aastalõputurniirist asja ei saanud,” ütles Pärnu VK tegevjuht Reio Tilk. “Nüüdsed vastased olid meie jaoks nõrgavõitu, nii jätsime Kardo Kõresaare koju ja mängisime noortekoondise vastu nii, et põhitõstja Olivier Faucher tõmbas selga libero särgi.”

Pärnu meeskond ei ole veel lõpetanud ka meeskonna täienduse, olgu siis diagonaal- või nurgaründaja otsimist.

“Paraku siin aega pikalt ringi vaadata ja testida enam ei ole, otsustavad mängud ju lähenevad. Neil päevil tuleb turul olijate seast otsustada, kui üldse kellegi võtame,” nentis Tilk. “Selge on, et liidrit, kallist mängijat me ei otsi, vaatame augutäite ehk meie omadega samal tasemel mehe järele.”

Schenkeri liiga jätkub 12. jaanuaril, mil pärnakad võõrustavad põhiturniiri teise ringi viimases mängus Rakvere meeskonda. Kolmas ring algab Pärnu meestele 19. jaanuaril Ozolniekis ja 20. jaanuaril kodusaalis TTÜ vastu. Seniks on Pärnu meeskonnal liidrina 41 punkti, järgnevad 36 punktiga Tallinna Selver ja 33 punktiga Riia Lase.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles