Pärnumaa osaleb Helsingi turismimessil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaalased osalevad neljapäevast pühapäevani Helsingis toimuval Põhjamaade suurimal iga-aastasel rahvusvahelisel turismimessil.

Pärnu linnavalitsus ja sihtasutus Pärnumaa Turism koostöös Wasa taastusravikeskuse ja hotelliga, Pärnu hotelli ja hotelliga Koidulapark tutvustavad messi ühispinnal linna ja maakonna turismivõimalusi. Messil jagatakse talvepuhkuse võimalusi kajastavat infovoldikut. Samuti on esile toodud aasta tähtsündmused.

Selle aasta "Matka" messistend on kujundatud 175 aasta juubelit tähistava Pärnu ajaloolise kuurordi võtmes. Kuurordiaastat sümboliseerib omal ajal palju elevust pakkunud kuurordielevant, mida on kasutatud messistendi kujunduseski.

Turismimess "Matka" toimub juba 27. korda. Külastajate arvult on mess üks populaarsemaid Helsingi messikeskuses toimuvatest sündmustest.

Mullu osales messil üle 71 000 külastaja. Messil on esindatud rahvuslikud ja regionaalsed reisiorganisatsioonid Soomest ja välismaalt, reisibürood, reisioperaatorid, hotelligrupid, majutus- ja restoraniteenuse pakkujad ning programme ja tegevusi pakkuvad firmad. Sel korral on väljas üle 1100 eksponendi 80 maalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles