Merejääl kadunuks jäänud Läti kalamees leiti uppununa

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merejää.
Merejää. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnumaal Liu sadama lähedal toimunud otsingutööde käigus leiti täna pühapäeval kadunuks jäänud Läti kalamees.

51aastase Läti kodaniku asukoha tuvastas sonariga varustatud tuuker kella 14.30 paiku. Esmaspäeval alanud otsingud esialgu tulemusi ei andnud ja seetõttu otsustati tellida täiendavad vahendid hukkunu leidmiseks, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Lätlasest kalamees jäi kadunuks pühapäeva õhtul, kui temaga koos kalastanud seltskonnal teda enam leida ei õnnestunud. Kaaslased teavitasid juhtunust politseid ja sündmuskohale saabusid Pärnu kordoni ametnikud, kes alustasid otsinguid. Selle tulemusena leiti Liu sadamast 1,5 kilomeetri kaugusel merejääst auk, mille juurde viinud jäljed viitasid sellele, et kadunud kalamees võis seal läbi jää vajuda.

Politsei paneb kõigile südamele, et merejääle minnes tuleb jälgida ilmaprognoose ja kõiki ohutusabinõusid, sest ilmastiku- ja jääolud on väga muutlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles