Pärnu motomeestele kaks esikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi krossiäss Jüri Makarov võitis seenioride konkurentsis esikoha.
Pärnu motoklubi krossiäss Jüri Makarov võitis seenioride konkurentsis esikoha. Foto: Erakogu

Talvise motokrossi Eesti meistrivõistlused algasid karmi pakase kiuste Viljandimaal Holstre-Nõmme rajal.

Pärnu motoklubi sportlastest võitis Jüri Makarov kahe sõidu kokkuvõttes ülekaalukalt seenioride esikoha, teiseks tuli Rene Jõgimaa (Redmoto Honda Racing) ja kolmanda pjedestaaliastme hõivas Enno Lustus Türilt. Paikuse klubi mees Aivo Rabbi kihutas neljanda koha vääriliselt.

Klassis MXD oli kiireim pärnakas Siim Rotmeister, talle järgnesid Carl Mattias Räägel (Motoklubi K&K) ja Urmet Peterson (Viljandi MK). Tihemetsa motoklubi sõitja Marek Martsik sai kümnenda tulemuse. MXC-klassis sai Jorma Arukase 11. koha ja Merilin Lehe oli 14. Klassis Mini MX tuli Günther Põllumäe Tihemetsast Pärnumaa parimana viiendaks ja Mirell Põllumäe oli Mini MX hobisõitjate arvestuses neljas. MX2 juunioride konkurentsis kuulus Jens Udrasele kuues tulemus.

“Hommikul paukus võistluspaigal 29kraadine pakane, kuid meie stardi ajaks läks ilm kümne pügala jagu soojemaks,” rääkis Makarov. “Sellise külmaga kannatab sõita küll, motosport on ju karmide meeste ala.”

Motokrossi Eesti meistrivõistlused jätkuvad laupäeval Kose-Ristil ja pühapäeval kihutatakse samal rajal kestuskrossi võistkondliku karikasarja arvestuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles