Motomehed võitsid seitse pjedestaalikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnumaa sportlased tõid talvise kestuskrossi Eesti karikasarja teiselt osavõistluselt kaks etapivõitu, kaks teist ja kolm kolmandat auhinda.

Võistluspäeva Kose-Risti 3,5 kilomeetri pikkusel ringil avas kaherattaliste tsiklite ühe tunni sõit, mille võitis Rain Koch, kannul Heido Havam ja Jüri Triisa. 60 võistleja seas oli Pärnumaa parim Toivo Nikopensius (pildil), kes sai üldarvestuses kuuenda tulemuse, ja Jüri Makarov lõpetas kümnendana.

Klassis E1 teenis Nikopensius kolmanda koha punktid, Jari Alanen oli viies ja Mario Tõnisoja kuues. Seenioride arvestuses võidutses Makarov, teise auhinna vääriliselt kihutas Aivo Rabbi ja neljandana jõudis lõpujoonele Aivo Hünnev. Enduroklassis tuli Egon Üpraus teiseks ja Jaanus Nuut kolmandaks ning E2 klassis sai Vesa Lindholm kuuenda koha.

Harrastajate B-klassis oli Jens Udras kaheksas ja Eero Pass üheksas. C-klassis teenis Siim Rotmeister kolmanda auhinna ja Merilin Lehe lõpetas kestuskrossi 15. positsioonil.

Neljarattaliste tsiklite kahe tunni võistkonnasõidus said Rainer Palu ja Taivo Sikka ATV 1000 klassis neljanda koha. Quadracer’ite konkurentsis pidid Taavi Raadik ja Sten Jupatševski leppima kümnenda tulemusega.

Lühemal ringil kihutanud poiste võistlusel teenis Kevin Saar Quad 200 klassis esimese auhinna ja Sander Lakiza oli neljas. Kestuskrossi karikasarja kaks viimast etappi sõidetakse veebruaris Pärnu lennuvälja motopargis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles