Läheneb vahetusõpilaseks kandideerimise tähtaeg

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolikotid.
Koolikotid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ehkki praegu võtab Eesti gümnaasiumiõpilastelt viimsegi võhma kooliaasta lõpuks valmistumine, on just nüüd viimane aeg kandideerida õpilasvahetusprogrammidesse, et veeta järgmine õppeaasta välismaal.


YFU on rahvusvahelisi õpilasvahetusi korraldav organisatsioon, mis üle 15 aasta on pakkunud Eesti noortele võimalust osaleda õpilasvahetusprogrammides ja veeta aasta mõnes välisriigi keskkoolis haridust omandades.



Õppeaastaks 2009/2010 ootavad YFU Eesti vahendusel siinseid koolinoori vanuses 15-18 aastat Saksamaa, Slovakkia, Ungari, Belgia, Austria, Ghana ja India.



Osasse riikidesse õppima asumiseks on välja pandud stipendiumid 15 000 – 30 000 krooni.



Kandideerimise tähtaeg, mil taotlusankeedid peavad olema YFU Eesti kontoris, on 7. mai, Saksamaa puhul on tärminit pikendatud 20. maini.



Stipendiumikandidaadid valitakse välja valimispäeva järel ja kutsutakse individuaalsele stipendiumiintervjuule.



Samuti on alanud kandideerimine vahetusprogrammidesse õppeaastaks 2010/2011. Suurem osa kohti on veel vabad ja noor saab valida mitme eksootilise riigi vahel.



Lisainfot vahetusõpilaseks saamise või vahetuspereks hakkamise kohta saab kodulehelt

www.yfu.ee

, YFU Eesti kontorist telefonil 6286 161 või e-posti aadressil yfu@yfu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles