Läbipekstu jäeti üksi surema

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem kuuel korral karistatud Indrek Kruuv tundis kohtus huvi, kas politseinikud kahjustasid surnukeha. Politseinikud selgitasid, et uurimiseks tuleb surnut liigutada ja iga verenire ei pruugi fotodel samas kohas olla.
Varem kuuel korral karistatud Indrek Kruuv tundis kohtus huvi, kas politseinikud kahjustasid surnukeha. Politseinikud selgitasid, et uurimiseks tuleb surnut liigutada ja iga verenire ei pruugi fotodel samas kohas olla. Foto: Urmas Luik

Pärnu maakohtus tunnistusi andnud noored kirjeldasid, kuidas Indrek Kruuv eelmise aasta 20. aprillil motoklubi Klan liiget peksis ja jõhkralt läbipekstud inimese peoruumidesse surema jättis.

“Helistage kiirabi, helistage kiirabi. Ma tapsin inimese, ma tapsin sõbra,” meenutas Uku kohviku baaridaam 20. aprilli pärastlõunal kohvikusse tulnud Kruuvi sõnu. Pärast kaitsja Ants Nõmmiku meeldetuletust, et eeluurimisel on ta kasutanud väljendit “vist”, möönis naine, et Kruuv võis surma saabumises kahelda ja sõnade “ma tapsin inimese” ette “vist” lisada.

Baaridaam kiirabisse tehtud kõne sisu ei kuulnud, küll oli tal meeles Kruuvi jutt, et ta viskas motomehele kokakoolat ja viina näkku, kuid see ei liigutanud. Mõni aeg pärast kõnet tulnud Kruuv, Jägermeister käes, tagasi ja kui teda keelama mindi, vastanud ta: “Mul on p…” (ükskõik – T. R.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles