Rääma kooli võimla taastamistööd algavad märtsis

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Remonti ootav Rääma kooli võimla.
Remonti ootav Rääma kooli võimla. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) sõlmis täna Pärnu linnavalitsuse volitusel kokkuleppe konsortsiumiga Marmel-E OÜ ja Kulden Grupp OÜ, mille kohaselt ehitaja teeb oma kulul Rääma põhikooli võimla tulekahju eelsesse seisundisse viimiseks vajalikud taastamistööd.

Ehitustööd algavad märtsi keskel ja kestavad kolm kuud, teatas RKASi kommunikatsioonijuht Madis Idnurm.

Kokkuleppe kohaselt sõlmib ehitaja enne ehitustöödega alustamist oma kulul ehituse koguriskikindlustuse lepingu, mille tingimuste kohaselt peab kindlustus katma kõik ehitustööde tegemisest tulenevad riskid. Samuti sõlmib ehitaja tsiviilvastutuskindlustuse lepingu, mille tingimuste kohaselt peab kindlustus katma kõik ehitustööde tegemisest tulenevad riskid ja kahjud, sh kahjud, mis võivad ehitustööde teostamisel tekkida kolmandatele isikutele.

Rääma põhikooli rekonstrueerimistööde peatöövõtja OÜ Marmel-E alltöövõtja põhjustas mullu augustis koolihoone katusetööde käigus kõrvalasuva spordihoone põlengu, mille tagajärjel sai võimla katus tule- ja põrand veekahjustusi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles