Noored nautisid tähtpäevakontserti

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdi peaesineja Traffic pani Pärnu publiku kaasa elama.
Kontserdi peaesineja Traffic pani Pärnu publiku kaasa elama. Foto: Erakogu

Sajad noored lustisid laupäeval Pärnu noorte vabaajakeskuses, kus toimus neile korraldatud Eesti Vabariigi 95. aastapäeva kontsert.

Tavapäraselt esimesel korrusel üles pandud lava oli viidud seekord teisele korrusele suurde spordisaali, mis mahutab kordades rohkem noori. Allkorrusel sai sinimustvalge hõnguga kohvikus-kinos vaadata paralleelselt ülal toimuva kontserdiga Eesti filmi “Nimed marmortahvlil”.

Kontserdi avas Hansagümnaasiumi õpilane Riho Sokko väikese päevakohase kõnega, juhatades soojendusesinejatena sisse vabaajakeskuses proove tegeva Pärnu noortebändi The Boondocks, kes sai päev varem noortebändide konkursil Bändomaania publikulemmiku tiitli. Peaesineja Traffic pani värisema spordisaali põranda ja allkorruse kohviku-kino lae, publik ei kartnud lugudele kaasa laulda ja head muusikat vahetult lava ees nautida.

“Vabaajakeskuse meeskonnal ja vabatahtlikel on viisakate piduliste kohta öelda vaid häid sõnu, peoõhtu oli igati Eesti Vabariigi aastapäeva vääriline,” kommenteeris vabaajakeskuse juhataja Annely Reile. “Keskuse ruumides pole seni nii suurt noorte hulka korraga olnudki, kuigi spordisaal mahutanuks tõenäoliselt veel rohkem külastajaid. Et spordisaal õigustas end kontserdikohana, loodame seda edaspidigi suurpidude korraldamisel kasutada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles