Aasta naisettevõtja tiitli pälvis Piret Hallik-Sass

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi naiskogu esinaine Annely Akkermann üllatas jääfestivali korraldustoimkonna juhti Piret Hallik-Sassi, andes talle üle aasta naisettevõtja tunnistuse.
IRLi naiskogu esinaine Annely Akkermann üllatas jääfestivali korraldustoimkonna juhti Piret Hallik-Sassi, andes talle üle aasta naisettevõtja tunnistuse. Foto: Ants Liigus

Pärnu jääfestivali mootor, ettevõtja Piret Hallik-Sass oli laupäeval vabaõhukontserdi “Eesti pidu” ajal üllatunud, kui teda väljaspool stsenaariumi äkki lavale paluti.

Põhjust selliseks ootamatuseks andis IRLi naiskogu otsus nimetada aasta naiseks Piret Hallik-Sass, kes on talvisesse Pärnusse mõttekaaslastega toonud tavaks kujuneva suurürituse, jääfestivali. Ta juhatab turunduse, reklaami ja disainifirmat Helpir/Turundustugi ja on sünnilinnas Haapsalus MTÜ Loomekeskuse juhatuse liige.

IRLi naiskogu nimel andis selle esinaine Annely Akkermann aasta naisettevõtja tunnistusega Hallik-Sassile üle kingituse, valge sooja villase pleedi.

“Nüüd saan sooja ka,” ütles Hallik-Sass ja lisas, et tunnustus laieneb jääfestivali meeskonnale – neile inimestele, kes on olnud ööd ja päevad rakkes, et üritus korda läheks ning külastajad jää ja lume kasutamisvõimalustest rõõmu tunneksid.

Aasta naisettevõtja valimisega pöörab IRLi naiskogu avalikku tähelepanu naiste ettevõtmistele, nende edukusele.

“Hallik-Sass on pühendunud ja riskialdis ettevõtja, kes teeb avalikus huvides projekte, jääfestival on selle üks näiteid,” mainis Akkermann.

Tahkuranna vallas elav Piret Hallik-Sass kuulub Euroopa ärinaiste eliiti, 2008. aastal valis Euroopa ärinaiste ühing tema kandidatuuri välja ja nimetas üheks laureaadiks. Tunnustuskirja ja meene võttis Piret Hallik-Sass vastu Pariisis, selle andis üle Prantsuse ekspresident Jacques Chirac. Varem on eestlastest sellise au osaliseks saanud Tartu kunstnik ja kunstiäri omanik Külli Tuvike.

Haapsalu tunnustas Hallik-Sassi aastatepikkuse tegevuse eest kultuurielu edendaja ja maine kujundajana 2008. aastal linna kõrgeima autasu vapimärgiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles