Põllumajandusminister tunnustas pärnumaalasi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder tunnustas Eesti Vabariigi 95. aastapäeva aktusel valdkonnas silmapaistvaid inimesi ministeeriumi teenetemärgiga.

Põllumajandusministeeriumi teenetemärgil on kaks kategooriat, kuldne ja hõbedane. Seekord anti välja vaid üks kuldne teenetemärk, sellega tunnustati piimanduse arendaja Rein Niguli tegevust.

Hõbedasi teenetemärke jagus 15 põllumajanduse ja maaettevõtluse edendajale, nende hulgas kahele tegusale inimesele Pärnumaalt, Andres Kallastele ja Olavy Süllale.

Andres Kallaste (pildil) on põllumajandusteaduste kandidaat hobusekasvatuse alal, tunnustatud tõuaretusspetsialist ja hindaja. Eesti hobusekasvatajate seltsi liige, keda kolleegid iseloomustavad kui järjekindlat ja kompromissitut Tori tõu aretajat ja propageerijat.

Olavy Sülla on riigi üks esimesi põllumajandusvaldkonna konsulente, Pärnumaa talupidajate liidu ja nõuandekeskuse juhataja. Eesti põllumajanduskonsulendid valisid ta 2010. aastal parimaks nõustajaks, tõstes esiplaanile Sülla tugevust finantsnõustajana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles