Loeng annab tervisenõuandeid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kolmapäeval, 6. märtsil peab Pärnu keskraamatukogus loengu “Eelmäng haigustele” doktor Riina Raudsik.

Loengus tutvustatakse keha energiat kui tervise alustala ja aidatakse mõista, mis on selle taga, kui inimesel on palju kaebusi, kuid analüüsid midagi korrast ära olevat ei näita ja arst halva enesetunde põhjust ei leia.

Raudsiku sõnade järgi vajab keha energiat igal eluhetkel. Kui kehal on vajalikud toitained energia tootmiseks ja võimalus jääke väljutada, on inimene terve. Hapete-aluste tasakaalu rikkumisel, kui organismi keskkond muutub ülemäära happeliseks, tekivad väsimus, peavalud, suu- ja silmade kuivus, pearinglus, iiveldus, lihasvalud, unehäired, ärevus, kõrgenenud vererõhk, sagedane nakatumine viirushaigustesse. Arstid ei pruugi patsiendil midagi avastada, kuigi inimene võib end tunda väga halvasti.

Loeng selgitab haigustele eelnevate kaebuste tekkepõhjusi ainevahetuse kaudu ja annab nõu, mida teha, et terve püsida.

Lektor Riina Raudsik on lõpetanud TRÜ arstiteaduskonna kirurgina ja internatuuri anestesioloogina, töötanud Tallinna kiirabihaiglas kardioloogi ja kardioreanimatoloogina. 1989. aastast töötab perearstina.

Loeng on tasuline, rohkem infot lehel www.teadliktoitumine.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles