Kuus kooli jagas füüsikaviktoriini auhinnakohti

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Füüsikaklass. Pilt on illustratiivne.
Füüsikaklass. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Koidula gümnaasiumis toimunud füüsikateemalises viktoriinis Pärnu linna koolide 8.–9. klassidele osales üheksa võistkonda üheksandate klasside arvestuses ja kaheksa kaheksandate klasside arvestuses.

Juba üheksandat aastat järjest korraldatud füüsikaviktoriinis saavutas 8. klasside hulgas esikoha ühisgümnaasiumi võistkond, kuhu kuulusid Mihkel Annusver, Mark Kaaremäe ja Kevin Post, võistkonda juhendas Rein Karjane.

Teise koha sai Sütevaka võistkond koosseisus Karin Allik, Laura Teemägi ja Hendriico Merila (juhendaja Raido Koppel). Kolmas koht läks jagamisele Kuninga tänava põhikooli ja Rääma põhikooli võistkonna vahel. Kuninga kooli võistkonda kuulusid Maria Ritter, Maile Kartau ja Lisanna Miiter (juhendaja Elmu Mägi), Rääma kooli esindasid Jako Kanter, Mairo Mitt ja Ronald Tõnisson (juhendaja Kersti Randväli).

Üheksandike arvestuses pälvis võidu Koidula kooli võistkond koosseisus Kristo Karl Aedma, Joonas-Sander Tamm ja Markus-Oliver Tamm (juhendaja Elmu Mägi). Teist kohta jagasid Sütevaka ja Paikuse põhikool. Sütevaka võistkonnas olid Anneliis Rea, Mihkel Talmar ja Annika Sarapuu (juhendaja Raido Koppel) ning Paikuse võistkonnas Mikk Merila, Kermo Saarse ja Siim Bachmann (juhendaja Aare Külaots).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles