Algavad kirjandus- ja teatrimängud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrimängu "Gulliver" korraldaja Jaak Känd.
Teatrimängu "Gulliver" korraldaja Jaak Känd. Foto: Urmas Luik

Märtsis algavad kirjandus- ja teatrimängud, mis mõeldud nii väikestele kui suurtele kooliõpilastele.

Pärnu linna ja maakonna 10.–12. klasside õpilastele mõeldud „Gulliveri“ teatrimäng, mille esimene voor toimub järgmisel kolmapäeval Endlas, on seekord pühendatud Pärnu teatri 102. hooajale ja 2013. aasta kevadtalvistele teatri- ja filmitähtpäevalistele.

Need on Eduard Türk, Lia Tarmo, Leida Laius, Arvo Kruusement, Tiiu Randviir, Helene Vannari, Jüri Vlassov, Silver Vahtre, Anu Lamp, Jaan Rekkor, Michelle Pfeiffer ja Quentin Tarantino.

14. märtsil Endlas algav kirjandus- ja teatrimäng “Roostevaba raud” on mõeldud Pärnu linna ja maakonna 2.–4. klasside õpilastele ning on pühendatud Eno Raua 85. sünniaastapäevale, mis oli 15. veebruaril.

Teemaks on Eno ja Piret Raua elu ja looming, igas mängus on mõni küsimus ka Endla lasteetenduste ja Eesti lasteteatrite kohta. Mängu lõpetab mais suur kostüümipidu teatris.

Mõlemas mängus saavad osaleda viie- kuni seitsmeliikmelised võistkonnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles