Sõiduautode superkross jätkub Taali rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2WD-klassis on sarja liider Vahur Kupper (nr 37), talle lubas kõva lahingu anda Rainer Schultz (nr 38).
2WD-klassis on sarja liider Vahur Kupper (nr 37), talle lubas kõva lahingu anda Rainer Schultz (nr 38). Foto: Erki Sport

Homme kihutavad autosportlased Taali rajal Erki Spordi superkrossi sarja kolmandal etapil Optitrans OÜ karikatele.

Seni toimunud kahe etapi järel on 2WD-klassis liider Vahur Kupper, talle järgnevad Artur Metsare ja Margus Ollino. Tagaveoliste autode RWD-klassis juhib sarja Margo Soomets, teisel kohal on Andreas Aruaas ja kolmandal kohal Kauri Metsaots. 2WD-vabaklassis mahuvad esikolmikusse Imre Reisin, Kairo Kallas ja Anti Reinsalu. 4WD-vabaklassis on kahel etapil kogunud kohapunkte vaid Aivo Mängel ja rahvakrossis juhib kümne konkurendi seas sarja Martin Kutser, kellele hingavad kuklasse Ivo Uutar ja Meelis Kirst.

Superfinaalides on seni nautinud võidurõõmu Artur Metsare ja Kairo Kallas. Taali krossil on igas masinaklassis ajasõit, kaks seitsme ringi pikkust poolfinaali ja üheksaringiline finaal. Tavakohaselt lõpetab võistluse superfinaal, kuhu pääseb iga klassi (välja arvatud 4WD-vabaklass) kaks kiiremat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles