Kolme bussi graafik muutub

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnabuss. Pilt on illustratiivne.
Pärnu linnabuss. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

Pärnus suletakse homsest torutöödeks Karja tänav ja kuigi see muudab Tammsaare puiesteed pidi ümbersõidule suunatavate linnabusside sõidugraafikuid minimaalselt, need siiski muutuvad.

Linnaliine teenindava AS GoBus Pärnu logistik Toomas Talts ütles, et varem Karja tänavat läbinud bussid võivad Tammsaare puiestee peatustesse hakata hilinema kuni kaks minutit, võrreldes peatusse jõudmise ajaga Karja tänaval.

“Bussiliinid 15, 16 ja 17 aga hakkavad Tallinna maantee peatusest väljuma kaks minutit varem, kui liinide senine graafik ette näeb, et hilinemise aeg Tammsaare puiesteel poleks liiga pikk,” teatas Talts.

Karja tänav suletakse AS Pärnu Vee tellitud vee- ja kanalisatsioonitorustiku ehituseks. Seoses sellega ei ole mõtet alates homsest busse Karja tänava Turu, Side ja Kanali peatuses oodata. Uude kohta kavatsetakse vajadusel ajutiselt üle viia Aia tänava bussipeatus, mis rändab 150 meetrit bussijaama poole.

“Kindlasti paneme neisse peatustesse üles informatsiooni inimeste jaoks, kes võib-olla ei ole veel kuulnud Karja tänava sulgemisest liiklusele,” lubas GoBusi logistik.

Torutööd ja uue tänavakatte ehitamine peavad kava kohaselt lõppema 21. juunil, misjärel bussiliiklus taastub Karja tänaval varasemal moel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles