Matemaatikas võisteldi välja 11 auhinnakohta

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatikat saab peagi õppida uuel moel.
Matemaatikat saab peagi õppida uuel moel. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnumaa koolide matemaatikaolümpiaadil olid võistlustules 4.–6. klasside õpilased, auhinnakoha eest murdis pead kokku 86 last.

Neljandate klasside esikohta jagasid Annabel Alliksaar Paikuse põhikoolist (õpetaja Hulda Larin) ja Ander Terehov Vandra gümnaasiumist (Ave Naano). Kolmandat kohta jagas koguni kolm õpilast: Brayan Talts Häädemeeste keskkoolist (Aira Rahu), Kristin Meier Sindi gümnaasiumist (Leili Täll) ja Kardo Erm Tootsi koolist (Annika Reilend).

Viiendike parim oli Christo Sillastu Paikuse põhikoolist (Liina Kivisto). Teise koha said Triinu Ruul Häädemeestelt (Kalmer Hütt) ja Sigre Kodasma Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist (Hille Uustamm).

Kuuendate klasside võitja Sander Saarpere õpib Kilingi-Nõmme gümnaasiumis (Helle Õige ja Moonika Ringas), teiseks tulnud Marten Vainult Jõõpre põhikoolis (Vaike Ruumet) ja kolmanda koha saavutanud Ewert Ubaleht taas Kilingi-Nõmme koolis (Helle Õige ja Moonika Ringas).  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles