Kauboi Endla sanatooriumis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellest „Viimane kauboi“ naerdes nutabki: lugu linnakesest, kus on umbes kolm asutust: hotell, teater ja kõrts. Teater on klassikasse kärvamas, naine läheb parima sõbraga …
Sellest „Viimane kauboi“ naerdes nutabki: lugu linnakesest, kus on umbes kolm asutust: hotell, teater ja kõrts. Teater on klassikasse kärvamas, naine läheb parima sõbraga … Foto: Ants Liigus

Pärnu teatri muusikal „Viimane kauboi“ pakub emotsionaalse paketi, mille võib rahumeeli endale kaela lasta, sest professionaalne sooritus ei tee avatud meeltele üheski mõttes haiget.

Kuna Feliks Küti, Andres Dvinjaninovi, Urmas Vadi ja teiste tunnustatud meistrite saavutus vallandab üsna kindlasti ka teistes vaatajates-kuulajates-paralleelitundjates tunnete-mälestuste tulva, võib selle ilmselt mitte üksnes subjektiivse muljetamise, vaid üldistuselaadse tootena sõnastada.

Naer läbi pisarate

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles