Pärnus jupsisid Swedbanki automaadid

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei esindajate sõnul on alust arvata, et jõuk tegeles taolise seadusevastase tegevusega ka Eestis.
Politsei esindajate sõnul on alust arvata, et jõuk tegeles taolise seadusevastase tegevusega ka Eestis. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Täna lõunal oli Pärnu kesklinnas rivist väljas mitu Swedbanki sularahaautomaati. Panga teatel on automaadid praegu taas töökorras.


Kella 12.30 paiku Pärnu kesklinnas Rüütli tänaval ja Port Arturi kaubanduskeskuses Swedbanki sularahaautomaatide juures tühjade kätega jäänud naine rääkis Pärnu Postimehele, et teisedki sularahavarude täiendajad kurtsid rahaautomaatide rikete üle.



„Lõpuks läksin Aida tänava kontorisse, kus automaat töötas. Sinna tuli mitu inimest, kes samuti mujal kesklinnas automaatidest raha ei saanud. Nad rääkisid, et automaadid on igal pool rikkis,“ rääkis naine.



Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivaski sõnade kohaselt võis Swedbanki sularahaautomaatide töö olla häiritud täna öösel tehtud plaaniliste hooldustööde tõttu.



„Praegu on kõik korras ja automaadid töötavad,“ kinnitas Siilivask kella 14 paiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles