Uulu kooli keelenädalal on iga päev omanäoline

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uulu põhikooli õpilased leidsid, et praegu on võõrkeeleoskusest kasu internetis toimetades, kuid täiskasvanuna ei pruugi inglise ja vene keelt oskamata Pärnus hea palgaga tööd leida.
Uulu põhikooli õpilased leidsid, et praegu on võõrkeeleoskusest kasu internetis toimetades, kuid täiskasvanuna ei pruugi inglise ja vene keelt oskamata Pärnus hea palgaga tööd leida. Foto: Urmas Luik

Nagu paljud teised koolid pühendab Uulu põhikool sel nädalal, millesse jääb tänane emakeelepäev, palju tähelepanu õpitavatele keeltele.

Keelenädalal on iga päev pisut oma näoga. Kui teisipäev oli pühendatud vene keelele, siis eilne oli inglise ja tänane eesti keele päralt, homme on teemaks arvutis kasutatav keel. Peale ürituste pakutakse kooli sööklas vastavalt vene, inglise või eesti rahvusroogasid.

“Rutiin on hea, aga vahel tuleb sellest välja tulla,” tõdes kooli vene keele õpetaja Ülle Avamere ja rääkis, et just õppetöö põnevamaks muutmiseks keeltenädal ette võetigi. “Üritame lapsi motiveerida keelt õppima ja üritustega näidata, miks keeleoskus elus kasulik võib olla,” selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles