Pärnu sai esimese eralasteaia

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidulikku lindi lõikamise tseremooniat alustasid päevakangelased õpetaja abi Terje Kaareti julgustamisel. Iga laps lõikas lindi küljest omale väikese titutriinu.
Pidulikku lindi lõikamise tseremooniat alustasid päevakangelased õpetaja abi Terje Kaareti julgustamisel. Iga laps lõikas lindi küljest omale väikese titutriinu. Foto: Urmas Luik

Pärnus neli aastat eralastehoiuna tegutsenud Titutriinu avas eile Mere puiesteel linna esimese eralasteaia.

“Hoiust lasteaiaks saamine on olnud meie eesmärgiks algusest peale. Seetõttu ei ole me personali valikul „allahindlust“ teinud. Meie juhatajal Merike Angerjärvel on ette näidata viie eralasteaia loomise kogemus Harjumaal ja kõik need viis on tihedas konkurentsis püsima jäänud,” märgib Titutriinu lastehoiu käivitaja Kauni Sillat.

2009. aastal Pardi tänaval tegutsemist alustanud Titutriinu eralastehoid jätkab hoiuna nii nagu ennegi ja sinna võetakse vastu vähemalt pooleteistaastasi mudilasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles