Viiking ehitab Pärnusse veekeskuse ja saunakompleksi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravikeskus Viiking.
Taastusravikeskus Viiking. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus otsustas tänasel istungil algatada Sadama 15 kinnistu detailplaneeringu, mille eesmärgiks on rajada taastusravikeskuse Viiking siseõue 1000ruutmeetrine veekeskus ja saunakompleks.

Hoonestatud kinnistu suurusega 7195 ruutmeetrit asub kesklinnas Pärnu jõe ja Vallikääru vahelisel, vanalinna ja kuurordi muinsuskaitseala villade alal.

AS Taastusravikeskus Viiking esitas tänavu 21. veebruaril detailplaneeringu algatamise taotluse, millega soovib ettevõtte konkurentsivõime säilitamise eesmärgil suurendada krundil hoonestusala, et laiendada vesiravi- ja spaateenuste osa. Taastusravikeskuse siseõue soovitakse rajada ligi 1000ruutmeetrine veekeskus ja saunakompleks.

Teise korruse tasandile soovib keskus rajada 312ruutmeetrise klaasgalerii ja 460ruutmeetrise katuseaia. Detailplaneeringu eesmärk on määrata krundile uus ehitusõigus ning arhitektuursed ja linnaehituslikud tingimused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles