Parkimiskohtadeta Vee tänava poed kiratsevad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Suvel linnaliinide reformi käigus Pikalt tänavalt Veesse kolitud bussipeatus on pannud kõrvalasuvatele äridele sellise põntsu, et vähemalt kaks Vee 4 tegutsevat kauplust hakkavad uksi sulgema.

Pärnu kesklinnas Vee tänav 4 asuva spordikaupluse Petersport juhataja Peeter Pihelgase kinnitusel ei ole üldse võimatu, et selle aasta teises pooles suleb uksed suvepealinna vanim spordipood. On ju Peterspordi kohal müüdud sportimisvahendeid üle 50 aasta. Peamiseks põhjuseks, miks ta plaanib poe sulgemist, on augustis Pikalt tänavalt Vee tänava maja ette kolitud bussipeatus.

“Autoga ei pääse siinsetele äridele enam ligi,” seletas Pihelgas. “Bussiga ei sõida jällegi nii maksejõulised inimesed. Rääkisin ühe naisega, imestasin, miks ta ei jäta oma autot teatri ette parklasse ega tule sealt sadakond meetrit jalgsi. Tema vastu, et sõidab siis pigem juba Kaubamajakasse.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles