Bussijuht vabastati roolis istumise pärast

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmmes konutab raudtee ääres kommunaali platsil Volvo buss, mis tegi viimase sõidu 8. veebruari hommikul, tuues külalapsed õigeks ajaks kooli.
Kilingi-Nõmmes konutab raudtee ääres kommunaali platsil Volvo buss, mis tegi viimase sõidu 8. veebruari hommikul, tuues külalapsed õigeks ajaks kooli. Foto: Ants Liigus

“Oli mul vaja sellele kirjale alla kirjutada,” ohkab endine bussijuht Jaak, kelle tööandja suunas vallandamise eel erakorraliselt tervisekontrolli ja kelle viimane õlekõrs on sotsiaalministeeriumi juures tegutseva tervishoiuteenuse kvaliteedi ekspertkomisjoni oodatav otsus.

Mainitud kiri algas sõnadega “Meie, allakirjutanud Oissaare ja Kanaküla elanikud, bussijuhid ja postiljon, kes kasutavad teelõiku Jutuse–Oissaare–Kanaküla, pöördume vallavalitsuse poole tungiva palvega teha nimetatud teel vallale kuuluvad teelõigud korda nii kvaliteetselt, kui see on võimalik. Oleme meeleheitele viidud tee halvast olukorrast, seda isegi suvel, kui tavaliselt on olnud tee parem.”

Paarikümne allkirjaga kirjas väljenduvale murele mullu 4. oktoobril koostatud vastuses selgub, et Saarde vallal on peale selle teelõigu vaja sõidetavana hoida 150 kilomeetrit kruuskattega teid ja raha napib, näiteks 2008. aastaga võrreldes on teede korrashoiuks kasutada vaid 60 protsenti tollasest summast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles