Raeküla koostöökolmik saab toetust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla Vanakooli keskus.
Raeküla Vanakooli keskus. Foto: Urmas Luik

MTÜ Selts Raeküla teatel toetab kodanikuühiskonna sihtkapital 5370 euroga Raeküla koostöökolmiku strateegia aastani 2018 valmimist ja ajalehe Raeküla Sõnumid väljaandmist.

Projekti „Raeküla koostöökolmik – kogukonnaliikmete mitmekülgne ja pikaajaline arendaja“ teostatakse koostöös Raeküla kooli ja lasteaiaga. Projekti eesmärk on parandada koostöökolmiku tegevuse kvaliteeti, konkretiseerida selle sisu ja luua eeldused nii kogukonna üksikliikmete kui organisatsioonide arenguks. Projekti tegevustesse kaasatakse eri huvigruppe, mille tulemusel valmib esmane koostöökolmiku edasist arengut käsitlev strateegiline dokument – Raeküla koostöökolmiku strateegia aastani 2018. Samuti on tänu toetusele võimalus jätkata kohaliku ajalehe Raeküla Sõnumid väljaandmist vähemalt kolme järgneva numbri jagu, teatas Raeküla Vanakooli keskuse infospetsialist Piret Paat.

Raeküla koostöökolmiku moodustavad Raeküla Vanakooli keskus, kool ja lasteaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles